En magkänsla som var fel.

 
Som några av er kanske minns så sa min magkänsla (väldigt starkt) att det var en liten flicka i magen när vi väntade Malve. Den var så stark att jag även efter ultraljudet ,då och då, trodde att Nej barnmorskan har nog sett fel ändå men ack så fel jag hade för ut kom världens mest självaklara lillebror.
När Malve kom till världen kändes allt bara så himla självklart. Han passar så bra in i vår familj och han kompletterar dessutom Alfons på bästa möjliga sätt. De är varandras totala motpoler (än så länge) och det känns så himla bra och skönt på något vis.
Vi har en bestämd och våghalsig storebror och en glad och lugn lillebror, Ying och Yang.
 
 


Amanda    •     •  

Jag var verkligen såååå säker på att jag hade en liten pojke i magen och även vid ultraljudet sa jag: Jag vet att det är en kille. Barnmorskan och min sambo som har har både en tjej och en kille sedan tidigare sa: Nej, det är en tjej!
Jag var jättechockad och i flera veckor efter trodde jag fortfarande att vi skulle få en kille. Men vi får se haha, nu har man ju köpt massa "tjej-saker" och syskonen vill ha en tjej men ingen vet ju egentligen till 100% 😅

Svar: Jamen visst är den en sån konstig känsla när man tror att det är på ett sätt och så är det inte så? Det blir ju så konstigt när det är i ens egna kropp liksom. Ja det händer ju då och då att de ser fel på ultraljudet men jag tror att det med dagens teknik ändå är rätt säkert då man ändå ser så pass mycket på ultraljudet som man gör<3.
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype