Bröderna Bergström

 
Alltså älskade barn! Mitt hjärta bankar lite extra hårt när de myser och visar lite syskonkärlek. Alfons visar faktiskt inte supermycket intresse för Malve. Han klappar honom på huvudet, stoppar in nappen osv men han ägnar ju inte direkt en timme till att integrera med honom.
Malve är mer intresserad av Alfons än vad A är av honom ,iallafall just nu ;). Men det där tror jag kommer ändras när de blir lite äldre och när de får störrre utbyte av varandra och är mer på samma nivå.
Något som känns bra är att Alfons inte blir svartsjuk på lillebror det måste ju ändå betyda att han har funnit sig rätt bra i den nya familjekonstellationen.


Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Så mysig bild!😍

Svar: Tack ❤!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype