3 saker som gör mig glad just nu

.. min kalender. Jag är SÅ himla gammaldags men jag gillar verkligen att ha en kalender i fysiskt format. Det är så mysigt att skriva in olika aktiviteter och deadlines. Jag skriver ner ALLT. Deadlines, Björns arbetstider, Alfons förskolefotografering, min frisörtid, körlektioner. Malves BVCtider med mera.
 
..Vår soffleverans närmar sig. Nu är det typ bara en vecka kvar tills vår nya soffa är planerad att levereras och den är SÅ välkommen. Vår gamla soffa har verklgien gjort sitt och jag längtar efter förändring rent inredningsmässgt i vardagsrummet. 
 
..min kropp börjar bli stark igen. Äntligen börjar min coreträning ge resultat och jag kan börja göra lite tuffare/intensivare träning och jag börjar känna mig så himla mycket starkare och "hårdare". Då ska ni veta att jag inte alls tränat mycket men eftersom jag tränat i stort sett hela mitt liv så har min kropp bra "muskelminne". jag väger nu 57kg och har 3kg kvar till min startvikt innan graviditeten inte för att det har någon egentlig betydelse, jag vill bara känna mig stark och nöjd i mina kläder.
 
En glad mami!


Josefine    •     •  

Du är så vacker!!

Svar: Tack snälla Josefine<3!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype