10 positiva saker med att ha barn

 1.Den starka kärleken. Ja jag måste jag nämna det uppenbara, den enormt starka kärleken man känner för sina barn. Det går INTE att sätta sig in i hur det känns att älska någon så villkorslöst, det måste upplevas. För mina barn skulle jag dö.. på riktigt!
 
2.sovande barn. Att bara ligga och titta/snoosa på mina barn när de sover är som terapi för mig. Det är så lugnande att lyssna till deras små andetag och titta på deras otroligt fridfulla ansikten.
 
3.vardagen får en helt ny mening. Det är skönt att få fokusera och planera sin vardag efter någon man älskar så mycket. Allt handlar om att ge sina barn en meningsfull vardag, hitta på aktiviteter, laga goda näringsrika måltider, se till att varma kläder finns, att balansera utelek med innelek osv. Det är skönt att livet inte längre handlar om en själv.
 
4.Barn stimulerar framtidsdrömmar. Jag tänker jätte ofta på allt som komma skall och allt som jag vill uppleva med mina barn. Allt vi ska göra och alla barndomsminnen som jag får vara med och skapa.
 
5.att shoppa barnkläder och klä sina barn. Haha gud vilken konstig punkt men det är faktiskt jätte kul att shoppa barnkläder och ännu roligare att klä sina barn, de passar ju verkligen i ALLT.
 
6.Barnskratt. Det går inte att beskriva hur härligt det är att höra sitt barn skratta, bästa känslan i världen.
 
7.känslan av att aldrig vara ensam. Hemmet fylls av barnspring,skrik och skratt. Jag känner mig aldrig ensam och det är faktiskt väldigt mysigt att alltid ha sällskap av någon som fullkomligt älskar att vara med en.
 
8.Att få återuppleva saker genom sina barns ögon. Det är så himla härligt att umgås med barn för de upplever saker på ett helt annat sätt gentemot en vuxen. De kan roas av de simplaste av saker och de har alltid något roligt att tillföra.
 
9.Det är häftigt att se sig själv i sina barn både utseende -och personlighetsmässigt. Och att se sin partners diverse egenheter i sina barn är minst lika roligt.
 
10.När jag blev mamma så fick jag en sån enorm ödmjukhet inför livet och andra människor. Det är överväldiganse samtidigt som det är så otroligt givande. Jag ser på saker med hetl andra ögon nu när jag har fått barn och min empati har vuxit enormt mycket sen jag blev mamma. Jag tyckte att jag var en empatisk person innan barn men nu är det extremt, jag vill ta hand om världens alla barn och önskar att jag kunde adpotera varenda unge som far illa.
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype