Torsdag

Hej fina vänner! 
 
Hur mår ni? Bor ni i den del av landet som har solsken idag eller har ni oturen att ha regn? Vi har strålande sol och det ger alltid extra energi.
Alfons går sin sista dag på förskolan för den här veckan och vi har hämtat ut paket, städat,tvättat och snickrat lite (sätt upp dörrfoder och lite lister).
 
Jag vet inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda men jag är sjukt sugen på att åka in till stan och ta en mysig promenad med en karamelllatte i handen, jag skulle ändå behöva uppdatera mitt halsduk/vant/mössförråd.
 
Jag hoppas ni alla har en kanonbra dag!
Puss!
 
En av topparna som låg i paket från Asos. Den är i ett superskönt material och sen älskar jag omlottfunktionen speciellt nu när jag ammar. Jag köpte en vit och en svart faktiskt, ni hittar den HÄR.
 

Onsdag

Hej på er!
 
Har ni haft en bra förmiddag? Det har vi, lite stressigt dock men absolut BRA. Alfons har varit på förskolan, jag har hunnit spela in " min sminkrutinsvideo" det var så många som önskat den typen av video och nu har jag äntligen haft tiden att spela in den. Vi får se när den kommer upp på kanalen, det beror helt på när jag har tid att redigera den<3.
 
Iövrigt har vi grymt bra väder idag, det är kyligt men solen skiner för fullt<3. Vi får ta och passa på att njuta nu när vi kan.
 
 Jag hoppas ni får en kanonbra dag!
Puss!
 

Långa nattningar..

 
Den här lilla gladfisen somnade kl 22:30 idag..puuh!😥
Alfons somnade tidigt så jag har iallafall bara haft ett barn att underhålla.
Det är dock svårt att beklaga sig över noll egentid när ungen är så förbaskat glad! Haha!
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype