Youtube | Vlogg

 
Här kommer veckans avsnitt som är fullspäckat med olika aktiviteter. Vi planterar blommor på bron, byter handfat, snackat vigselringar, Alfons fyller två år med mera.
Avsnitten släpps varje söndag och glöm inte att prenumerera på kanalen då får du notis i mobilen när ett avsnitt har släpps<3.


Malin    •     •   http://slagbrand.blogg.se

Helt rätt att byta handfatet! :) Blev superfint med det större.

Svar: men visst blev det bra! <3. Bästa Ikea som lät oss byta trots att vi tappat bort kvittot,
Elin Kungsman

Jenny    •     •  

Tänkte på den snygga toarullehållaren du köpte som inte gick att få på rullen på, såg den på lagerhouse hemsida och det står att det är en toarullehållare 😋 gick det inte att skruva isär den på nåt sätt? Eller har dom gjort en riktig fail 😆

Svar: Haha ja jag såg det! och testade att skruva isär guldknoppen och det går men det är rätt krångligt att få på toarullen, man får liksom klämma in den så de har nog inte riktigt tänkt till när de gjorde den designen;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype