Torsdag

God morgon fina vänner!
 
Det uppdateras lite sporadiskt på bloggen för tillfället för att jag fokuserar mycket på youtubekanalen just nu och det tar mycket tid men ett inlägg om dagen är iallafall målet.
Just nu är Alfons på förskolan och vi får lite vardagsysslor gjorda. Vi skottar altantak, snickrar och jag slår in lite julklappar. Jag tycker det är så himla roligt att göra fina paket men är inte alls bra på det. Kanterna är lite snea osv men just det här med att variera papper i samma stil och olika snörkombinationer är SÅ kul! Nästan så jag vill köpa ännu mer julklappar bara för att ha något att slå in haha.
Den här veckan har det trillat in mycket beställningar som varit försenade så bered er på inlägg med bilder på lite nytt till barnen framöver. Det är givetvis mycket julklappar men även lite nytt rent allmänt.
Alla klappar till barnen är som sagt klara vilket är väldigt skönt. 
Är ni klara med era klappar?
 
Jag hoppas ni har en kanonbra dag och hörrni, imorgon är det fredag;)!
Puss
 
Några av klapparna som jag hunnit slå in❤.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype