Sjukstuga

Godmorgon vänner!
 
Vi vaknar upp till ett kallt sundsvall och en liiiite piggare kille men fortfarande väldigt rosslig i halsen. Ingen feber och lite hosta, det går åt rätt håll med andra ord;).
Kvällarna är dock värst då kommer den falska kruppen till och från och han har det jobbigt rent allmänt. Han får flytande kåvepenin men det är ingen hit alls och han ska få det fram till på lördag..huga!
 
Jag var ju hos frisören igår och jag blev jätte nöjd verkligen. Det är skönt att bli mörkare och kallare i håret nu mot jul/nyår.
Idag får vi se vad vi hittar på då Alfons fortfarande är dålig. Jag skulle behöva få massor av tvätt gjord så kanske att jag kan pyssla på med det i sjukstugan. 
Jag skulle verkligen vilja ha två stora tvättmaskiner som jag kan köra samtidigt.. det hade varit något!❤
 
 
Dagens frukost. Bananpannkaka gjord banan,äggvitor och havregryn. Lite agavesirap och frysta bär som topping.
 
I frisörstolen före förvandlingen till kallbrunette.
 
Längderna är mörkare och kallare och topparna fräscha!
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype