Onsdag

Hej vänner!
 
Det har ekat  tomt här idag och det beror på att vi har haft en hel del att göra. Dels har vi varit in på IKEA och bytt handfatet till toalettrenoveringen på nedervåningen och sen har vi fixat med detta i stort sett hela dagen.
 
Alfons har varit på förskolan och han säger inte ens hejdå när vi lämnar honom längre, han drar av sig kläderna och springer in.Och där står vi i entren och känner oss bortglämda haha!  Nej men det känns faktiskt jätte roligt att han trivs så himla bra, det känns bra i hjärtat.
 
och appropå Alfons, Imorgon fyller han hela två år.. TVÅ år! Alltså jag kan inte fatta att tiden har gått så himla fort..min älskade lilla bebis har blivit en stor pojke och som jag älskar honom, varenda liten millimeter av honom är så enormt älskad av oss båda <3.
 
Vi tog en mysig fika på birsta efter vår lilla shoppingrunda på IKEA.
 
..och Malve fick hoppa runt medan vi turades om att äta;).
 
..utöver det nya handfatet fick nya blommor, skålar och en bricka följa med hem från IKEA.
 
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype