Malve 6 månader

Tänkt att vår lilla Malve har hunnit bli hela 6 månader gammal, det är galet. Tiden går nästan lite FÖR fort och jag vill hemskt gärna bromsa den. Det här kommer, som det känns just nu, vara min sista bebistid så jag vill verkligen njuta till max.
 
I torsdags var vi på BVCbesök och då stod läkarkontroll och vaccin på schemat.Malve fick även sin första dos vaccin och det gick jätte bra,han fick inte ens feber och det känns skönt för även om jag är för att vaccin så är det ju ändå något som sprutas in i mitt barns blodomlopp. Vi har valt att hoppa över pneumnokocker vaccinet(öron,ögon och lugninflammation) så Malve fick bara en spruta och det var den mot stelkramp,differti och kikhosta. Nästa dos kommer han att få vid 8 månaders kontrollen. Vi valde att hoppa över pneumnokockervaccinet då vi själva inte fått det som barn och för att det är ett relativt nytt vaccin i vaccinationsprogrammet. 
 
Malve låg över på huvudkurvan men strax under på vikt-och längdkurvan. Han är nu 66,5cm lång och väger strax över 7400gram. Jag är helt övertygad om att vikten stagnerat något pga av att han blivit så himla rörlig. Malve krälkryper, sitter upp själv utan stöd och kan till och med ställa sig upp mot saker?!. och han är snabb.
 
 


Anna-Maria    •     •  

Fina Malve 😃 Det väl väldigt vanligt med en ”amningspuckel” runt den åldern. Att de inte går upp så mkt i vikt osv. Att han är så rörlig bidrar nog också 😃

Tack för en fin blogg!!

Svar: men visst är han go<3 :*)!Ja jag har något minne av att det är så vid den här åldern faktiskt, just för att de börjar röra på sig mer och även börjar gå över till mer mat/mjölken är inte lika fet längre.
Gud vad kul att du gillar bloggen, jag blir så himla glad<3
Elin Kungsman

Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Åååh så söt! Vilket charmtroll <3

Svar: Men visst är han söt!<3
Elin Kungsman

Amanda    •     •  

Asså sötkorven 😍 Kan inte min dotter komma lite tidigare än 8 dec... orkar inte vänta! Haha. Men värre blir det väl när jag jobbar sista dagen på fredag och sen då? Vad gör man innan bebis kommer? 😅

Svar: Åh 8 dec inte långt kvar! Du får boka en biljett och gå på premiären av Solsidan filmen;) kanske att du kan skratta ut bebis om hon inte vill komma ut till BF;).
Elin Kungsman

Ronja    •     •  

Alltså den där bilden, ååh! Den borde ni ju rama in. <3

Svar: Den är så himla fin så det ska vi absolut göra<3
Elin Kungsman

Viktoria    •     •  

Nej, nej, nej! Det är klart ni måste satsa på en liten tjej också. Du är som klippt och skuren för mammarollen. Stor kram. 🤗🤗

Svar: Haha ååh jag vet inte, jag älskar ju barn men är inget fan av att vara gravid;). Och tack snälla för fina ord<3. Kram!
Elin Kungsman

Elin    •     •  

Sötaste Malve!! Men hur sjukt att han redan är 6 mån??<3

Svar: Ja visst har tiden bara sprungit iväg<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype