Fina åkpåsar i olika prisklasser

 
 
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 
 
 Jag har en liten fablesse för fina åkpåsar och här ovan ser ni några av de som jag tycker är snygga just nu. Den svartvita har vi idag och den är så fin till en svart vagn. Åkpåsar är rätt dyra men ett bra köp om man har barn som sover lunch ute på tex förskola eller hemma på bron.


Alexandra    •     •  

Jag har en fråga, alltså huuur ska man veta vilken barnvagn man ska ha? De är ju en ljungel av barnvagnar och de är verkligen svårt! Det skulle vara kul att höra hur du/ni tänkte när ni köpte vagn! :)

Svar: Åh ja jag håller helt med! jag kan skriva ett litet inlägg om hur vi tänkte framöver:) men det bästa tipset är att åka in till en butik och provköra vagnarna så man får se dem och känna på dem;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype