Vart är Nicki?

Hej! 

Jag undrar en sak. Vart är Nicki? Hon syns inte längre och jag undrar om hon ens är kvar? Nu förstår jag ju att det lilla du visar på bloggen INTE är HELA ditt liv, men ändå. 

Med tanke på att du skriver att du får tid över när Alfons är på förskola, så undrar jag hur det går att ta hand om en ett barn och en hund istället? För det är ju som två barn i alla fall. Eller om hunden också är på "dagis". 

Kram!
 
Svar: I våra vloggar så syns hon bland annat i senaste avsnittet. Jag brukar sällan lägga ut bilder på Nicki på bloggen eller skriva så mycket om henne så jag tycker inte att hon synts mindre än vanligt just här men det kanske har varit väldigt lite om henne på senaste.
Men för att svara på din fråga så har hon inte tagit vägen någonstans, hon bor fortfarande hos oss och mår bra. Däremot brukar hon vara hemma hos Björns föräldrar när Björn jobbar för att det blir enklast för mig. Då slipper jag stressa på två barn kläder och gå ut tre gånger om dagen och Nicki får mycket roligare promenader och uppmärksamhet de dagarna jag är ensam med barnen i 12timmar. Vi har sån himla tur som har dem så nära oss (de bor bara en gata ifrån oss) för annars kanske det inte hade fungerat lika bra tidsmässigt med hund och två barn., för hennes skull bör tilläggas.
 
Nicki är verkligen världens mest okomplicerade hund. Hon är lydig, tålmodig och finner sig i det mesta. Hon går oftast och lägger sig på sin plats när vi är hemma så man märker knappt av henne, hon är verkligen den ultimata familjehunden MEN hon får inte alltid den träning och aktivering hon behöver vilket faktiskt resulterat i att hon lagt på sig ett par extra kilon.
Ni som kollar våra vloggar vet att vi var och vägde henne för ett tag sen och då vägde hon 15,6kg!vilket inte alls är okej! En cockertik ska väga mellan 12-15kg så hon har med andra ord varit lite överviktig. Vi tog tag i det på en gång och nu har hon gått på strikt kostschema i kombination med mer motion så nu är hon redan i bättre form.
 Eftersom hon är så okomplicerad så är det absolut inga problem att ta hand om henne och barnen rent "uppförandemässigt" utan det som blir lidande är (ibland) längre promenader och aktivering.
Jag skulle dock inte riktigt jämföra en vuxen hund med ett barn då man kan lämna en hund utan uppsikt i några timmar vilket man inte kan göra med ett barn. Jag behöver inte kolla att hon sätter något i halsen,ramlar och slår i huvudet,byta blöja på henne eller fysiskt hjälpa henne att äta osv, ja ni fattar;). 
 
men ja som svar på frågan, hon bor fortfarande hos oss och mår bra<3.
 
 
 

Torsdag

God morgon fina vänner!
 
Det uppdateras lite sporadiskt på bloggen för tillfället för att jag fokuserar mycket på youtubekanalen just nu och det tar mycket tid men ett inlägg om dagen är iallafall målet.
Just nu är Alfons på förskolan och vi får lite vardagsysslor gjorda. Vi skottar altantak, snickrar och jag slår in lite julklappar. Jag tycker det är så himla roligt att göra fina paket men är inte alls bra på det. Kanterna är lite snea osv men just det här med att variera papper i samma stil och olika snörkombinationer är SÅ kul! Nästan så jag vill köpa ännu mer julklappar bara för att ha något att slå in haha.
Den här veckan har det trillat in mycket beställningar som varit försenade så bered er på inlägg med bilder på lite nytt till barnen framöver. Det är givetvis mycket julklappar men även lite nytt rent allmänt.
Alla klappar till barnen är som sagt klara vilket är väldigt skönt. 
Är ni klara med era klappar?
 
Jag hoppas ni har en kanonbra dag och hörrni, imorgon är det fredag;)!
Puss
 
Några av klapparna som jag hunnit slå in❤.

Youtube | Julvlogg

 
Hej fina fina ni!
Här kommer det första avsnittet ur vår lilla miniserie JUL MED OSS. Det är separata vloggar som är julinspirerade. De vanliga vloggarna släpps fortfarande på söndagar varje vecka. Denna miniserie kommer innehålla totalt 4 videor fram till jul. Vi kommer bland annat åka på julmarknad och julbaka med barnen i senare avsnitt. Hoppas ni gillar! Stor Kram
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype