Onsdag

...och godmorgon på er!
 
Idag har vi en del att göra men det känns bara roligt. Vi ska först om främst lämna Alfons på förskolan för sista gången innan sommaren sen ska vi in till kommunhuset för att skriva under papper på att Björn är pappa till Malve. Jag skulle dessutom behöva köpa en ny foundation och boka en frisörtid så vi får se om jag hinner med det när vi ändå är på stan.
Jag hoppas på lite varmare väder idag men väderprognosen säger ynka 14 grader.
 
 
Hur går det då med hallutbyggnaden?
Just nu spacklar vi alla väggar och tak. Det ska slipas och spacklas, slipas och spacklas och så håller det på tills vi är nöjda. Spackla kan ju vara bland det tråkigaste som finns.. eller vad säger ni?
Jag längtar tills vi kan börja måla, jag älskar nämligen att måla och det kommer göra stor skillnad med lite färg på väggarna. 
Elektrikern var här i måndags och gjorde klart sin del så nu sitter spottar, eluttag osv uppe och det blev så bra!
Rörmokaren var även han här och rekade inför hans jobb, nämligen att sätta in golvvärmen. Så det går minst sagt framåt.
 
En väldans massa spacklade,  skarvar och skruvhål i mängder som ska döljas och slipas till.
 
Elektrikern var även han här och gjorde klart sin del av jobbet. Se så fina spottar vi har i varje fönster. Det blev en sån där fin detalj som vi inte planerat från början men som blev så himla bra!
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype