Helgen som passerade i rekordfart

Godmorgon fina ni och godmorgon NY vecka!
 
Den här helgen har verkligen passerat i rekordfart.Vi har haft fullt upp exakt hela dagarna och vi har fått väldigt mycket gjort. Vi är klara med hela hallgolvet, garderoben är monterad och kläder, skor och annat insorterat och det blev SÅ bra! Jag visar er i ett separat inlägg.
Vi har dessutom firat Alfons kusin som fyllt 7 år och varit på barnkalas hela två gånger.
 
Den här veckan bjuder på massor av roligheter, så vi kör en snabb "lägeskoll".
 
Första avsnittet av Game of Thrones(säsong 7) släpps idag och det är en efterlängtad säsongstart, iallafall för alla oss GOTfantaster. I vanliga fall släpps ju dessa säsongerna under april/mars så vi är många som har väntat på tok för läääänge på just denna säsong. Av alla trailers och teaser verkar det bli en grymt bra säsong. Dock har jag problem med att updatera mitt HBO konto som legat fryst ett tag.. får bara felmeddelande hela tiden när jag ska knappa in kontouppgifter. . Hoppas det löser sig under dagen.
 
Mitt paket med massor av fina plagg kommer landa i början av veckan, visar er såklart när det kommit fram.
 
Vår nya dörrkarm BÖR även den levereras och då ska det pratas kompensation!
 
I slutet av veckan far vi ner mot Västerås och på söndag till måndag är planen att vi ska stanna på Leksand sommarland ,om allt går som det ska (om gud vill och vädret tillåter). Jag skulle dessutom hemskt gärna vilja hitta en bra loppis att svänga in på så att vi kan fynda lite rolig inredning.
 
Jag hoppas ni alla får en kanonstart på denna vecka och så håller vi tummarna för riktigt bra väder!
 Kram<3
 
 Min fina sommarkille med hatt och röda shorts <3
 
 Min lilla Tjejtjusare;) Alfons är verkligen tokig i sin kusin och han tycker att hon är så himla rolig. Han storknar av skratt när hon busar med honom.
 
Efter otaliga försökt att få till en fin bild på mig och BÅDA pojkarna gav jag upp haha!  
 
 Det blev en del kaffe då vi varit ute på ärenden en hel del i helgen. Saker som saknats till garderoben har shoppat och även annan inredning har inhandlats. 
 
 Ååh tycker detta bäddset från IKEA är så fint men det är alltid slut när vi är där! 
 


-    •     •  

Hej! Kan inte du berätta i ett inlägg hur en typisk dag ser ut när ni har mycket att renoveringen? Hur får ni ihop det med två barn med olika rutiner (sovstunder), hund, mat, sysslor, bygga, renovera osv? Det skulle vara roligt att läsa, om det är lättare än vad det verkar eller kanske svårare/jobbigare än vad man ibland tror. Du gör ett bra jobb som fixar detta VARJE dag och Björn är också helt fantastisk. Vad bra ni verkar få till allt (oavsett om ni har jobbiga dagar eller bra dagar, så gör ni allt så himla bra) och vad roligt att ni verkar kunna göra så mycket och köpa det ni vill ha, ni har ett hus och två fina barn. Det i sig måste ju vara en dröm. Livet<3 Kram!

Svar: Åh tack snälla för uppiggande och fina ord<3! Det kan jag absolut göra, allt handlar om vilja, motivation och lite flyt. Vissa dagar klaffar ingenting medan det andra dagar flyter på rätt smärtfritt, men jag ska försöka få ihop ett litet inlägg om hur en typisk renoveringsdag kan se ut framöver<3 Stor kram!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype