Mörkblå kuddfodral

Samtliga kudfodral är från hm.com
 
Nu när vi har införskaffat oss en mörkblå matta så är jag SÅ himla sugen på att utöka med lite blått bland kuddarna i soffan. Jag hittade massor av fina kuddfodral på HM home och här ovan ser ni några av mina favoriter. De har även fått in massor av fint i pastelllfärger, så gillar man mintgröt och puderrosa så finns det massor av fint att fynda!
 
 

Tack snälla ni..

...för alla gratulationer på min dag! Jag blir så himla glad!<3 <3. 
 
Jag har spenderat förmiddagen med mina killar och jobbade kvällspass mellan 17-21. Just nu ligger jag och varvar ner i soffan och ska väl snart lägga mig för natten. Det blev ett väldigt lugnt firande med andra ord, kanske inte så konstigt med tanke på mitt fysiska "tillstånd" haha!
Tack än en gång för alla gratulationer <3!

Förskolekläder

 
Detta har vi handlat till Alfons förskolestart hittills. 
En skaloverall,galonvantar,inläggsulor till gummistövlarna han ärvt och en markeringspenna.
 
Jag funderar även på att köpa en vindfleece, ett par rejäla vantar och galonkläder att dra över skaloverallen.
 
Ni som har små barn på förskola,vad rekommenderar ni att man köper i klädesväg?  Vad är nödvändigt/onödigt?
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype