Tisdag

Men hej på er!!
 
Jag är inte så aktiv för tillfället ,varken på sociala medier eller i verkliga livet. Jag jobbar deltid och så fort jag kommer hem så lägger jag mig i soffan och vilar då jag är SÅ trött för tillfället. Det enda jag vill göra är att sova, tur att det snart vänder.
 
Jag tänkte att vi kör en liten statusupdate:
 
-Jag har ÄNTLIGEN tagit tag i att boka en frisörtid. Nu ska håret både klippas och färgas. Jag vill ha en förändring och tror mig ha hittat en inspirationsbild på exakt hur jag vill ha det men den bilden håller jag lite på.
Jag har inte färgat eller klippt mig sen oktober förra året så det är verkligen på tiden. På tisdag smäller det!
 
-Vi har lämnat in bygganmälan och det känns så himla skönt. Nu är det bara att vänta på svar  och sen är det egentligen bara för oss att sätta igång. Vi kommer dock vänta in våren innan vi börjar riva, just nu  är det fortfarande en hel del snö kvar.
 
-Om en månad går jag på mammaledighet igen och det ska faktiskt bli skönt. Jag är ju inte beräknad att föda fören 4/5 men jag känner att det är rätt lagom att sluta jobba 1 månad innan.
 
-Alfons har börjat försöka utöka sitt ordförråd och det är så himla roligt. Nu senast har han försökt att säga KRITA men det blir DITAAAA. Ett annat ord han börjar få kläm på är TUTTE, Alfons variant blir lite mer utdragen och låter mer såhär TUTEEEEEE. 
Han förstår vad vi säger till honom men har hitills varit rätt tystlåten vad gäller riktiga ord. Vi kan fråga honom vart lampan är och då pekar han på lampan men han säger inte ordet LAMPA än. Det är roligt att följa hans framsteg och jag blir så himla imponerad över hur mycket han faktiskt FÖRSTÅR även om han själv inte direkt pratar.
Han vinkar hejdå när vi säger hejdå, han kan slänga saker i papperskorgen om vi ber honom, han kan leta efter sin napp om vi frågor honom vart den är osv osv.. Åh vad jag längtar efter den dagen vi kan föra en konversation med hela meningar <3.
 
En gammal bild från i november, jösses vad mitt hår har växt sen dess! På tisdag ska jag äntligen få fräscht hår igen, då ska det både klippas och ändras hårfärg. Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype