Jag älskar industrikök

Bildkälla hemnet.
 
Asså HUR fint kök?! Det är typ så jag vill att vårt kök ska se ut men med vita högblanka skåpsluckor utan handtag, lite större kakelplattor, lite varmare ton på golvet men i övrigt typ mitt drömkök. Allt från de hängande glödlamporna till kastruller och hyllplan på de kaklade väggarna.
Hett tips om någon letar efter ett prisvärt hus med supersnyggt kök i sundsvall, kika in på länken under bilden för att komma till hemnetannonsen.
 

Tisdag

Men hej på er!!
 
Jag är inte så aktiv för tillfället ,varken på sociala medier eller i verkliga livet. Jag jobbar deltid och så fort jag kommer hem så lägger jag mig i soffan och vilar då jag är SÅ trött för tillfället. Det enda jag vill göra är att sova, tur att det snart vänder.
 
Jag tänkte att vi kör en liten statusupdate:
 
-Jag har ÄNTLIGEN tagit tag i att boka en frisörtid. Nu ska håret både klippas och färgas. Jag vill ha en förändring och tror mig ha hittat en inspirationsbild på exakt hur jag vill ha det men den bilden håller jag lite på.
Jag har inte färgat eller klippt mig sen oktober förra året så det är verkligen på tiden. På tisdag smäller det!
 
-Vi har lämnat in bygganmälan och det känns så himla skönt. Nu är det bara att vänta på svar  och sen är det egentligen bara för oss att sätta igång. Vi kommer dock vänta in våren innan vi börjar riva, just nu  är det fortfarande en hel del snö kvar.
 
-Om en månad går jag på mammaledighet igen och det ska faktiskt bli skönt. Jag är ju inte beräknad att föda fören 4/5 men jag känner att det är rätt lagom att sluta jobba 1 månad innan.
 
-Alfons har börjat försöka utöka sitt ordförråd och det är så himla roligt. Nu senast har han försökt att säga KRITA men det blir DITAAAA. Ett annat ord han börjar få kläm på är TUTTE, Alfons variant blir lite mer utdragen och låter mer såhär TUTEEEEEE. 
Han förstår vad vi säger till honom men har hitills varit rätt tystlåten vad gäller riktiga ord. Vi kan fråga honom vart lampan är och då pekar han på lampan men han säger inte ordet LAMPA än. Det är roligt att följa hans framsteg och jag blir så himla imponerad över hur mycket han faktiskt FÖRSTÅR även om han själv inte direkt pratar.
Han vinkar hejdå när vi säger hejdå, han kan slänga saker i papperskorgen om vi ber honom, han kan leta efter sin napp om vi frågor honom vart den är osv osv.. Åh vad jag längtar efter den dagen vi kan föra en konversation med hela meningar <3.
 
En gammal bild från i november, jösses vad mitt hår har växt sen dess! På tisdag ska jag äntligen få fräscht hår igen, då ska det både klippas och ändras hårfärg. 

I svarta kläder..

 .. ser magen rätt liten ut. Det är den verkligen INTE, just nu både känns det och SYNS det att jag är gravid och på ett sätt är ju det alldeles underbart men det är också väldigt jobbigt.. inte själva biten att det syns men mer att det KÄNNS.. Jag är trött,osmidig och min rygg värker.. jag är hård i magen, har fått halsbränna, delvis tappat matlusten och har fått ömma bröstvårtor.. Det enda som jag upplever som riktigt positivt är att lillebror är en väldigt rörlig och livlig liten kille. Jag känner väldigt tydliga rörelser och det känns både tryggt och mysigt.
Det är en himlans massa gnäll från min sida den här graviditeten men det är ju precis lika okej som det är att gå runt och tycka att allt är magiskt. 
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype