Mitt 2017 del 4

OKTOBER:
 
 Alfons skolades in på en ny förskola närmare oss och det blev så himla bra! Han stormtrivs och ingen är gladare än vi.
 
..den nya förskolan har massor av roliga leksaker och mysiga hörn att leka i.
 
Toaletten fick nytt kakel.
 
Malve blev 5 månader gammal och började redan försöka ta sig framåt.
 
Vi hämtade vår nya soffa och jag ångrar inte en sekund att vi valde svart tyg. Bästa inredningsvalet detta år ( utöver det vi gjort denna vecka;) ).
 
Jag fick hem nya toppar från Asos som blev riktiga favoriter i garderoben. Så himla sköna och fina plus att de är av riktigt bra kvalite.
 
Malve och Alfons kom varandra närmare och det har blivig mycket syskongos sen dess= hjärtat smälter!
 
Och jag blev kallare i håret.
 
NOVEMBER:
 
 Hösten kom på riktigt och det blev rätt kallt. Fleecen från Polarn &pyret var ett bra köp!
 
Alfons fyllde 2 år och fick en skolbuss som blev väldigt uppskattad.
 
Malve blev 6 månader gammal och satt stadigt. Sötnöt!
 
Barnen åkte på influensa och fick falsk krupp båda två. Malve somnade i duschen när kruppanfallet lättade så Björn fick duscha i nästan 1 timme.
 
I slutet av månaden kom ÄNTLIGEN snön!
 
Jag shoppade ett mysigt julset och passade på att pussas med Björn i köket haha;).
 
Jag shoppade och slig in julklappar i god tid det här året vilket kändes himla skönt.
 
DECEMBER:
Vi hoppar december då det ändå är så nyligt;)  tänker att det blir lite väl tjatigt att se alla inlägg igen så tätt inpå. Men i december var jag på julfest, startade en insamling till musikhjälpen och vi renoverade kontoret till vardagsrum och idag står vi för nyårsfesten❤
 
Årets julbild i gungstolen;).
 


Erica    •     •  

Ni är så fina!! 😍 blir så glad när jag ser på er, känns som att ni är så barnsliga men ändå mogna vilket jag tror är bra för att det ska va kul att leva, man ska aldrig riktigt växa upp men ändå kunna ta ansvar, vilket ni gör så bra! Tar hand om era barn som en vuxen människa men samtliga kan va barnsliga och "tönta" sig, all kärlek och lycka åt er! Tack för 2017 och hoppas 2018 blir minst lika bra om inte bättre!!

Svar: Åh TACK Erica, gud vad kul att höra! och vet du jag tror verkligen inte att det finns något som heter "vuxen". Jag tror på att alltid vara öppen för nya saker, vara lite barnslig och aldrig tro att man är över någon annan;). livet är till för att levas och då ska det banne mig göras med ett leende på läpparna! Må 2018 bli det bästa året hitills för oss alla<3! Stor kram!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype