Mitt 2017 del 1

JANUARI:
 
Jag var gravid med Malve i vecka 25+. Alltså titta vad liten Alfons var<3. Det känns som om det var jääätte länge sen men det var det ju egentligen inte.
Jag fyllde 30år. Jag känner mig fortfarande som 20 och kan ibland bli chockad när jag ser andra 30plussare på tv tex. Jag tänker "nämen ser jag så där gammal ut?" Och svaret är förmodligen JA haha. Livet går mot en ny era.
 
Jag jobbade en kort period innan Malve kom till världen och det var faktiskt skönt att få lite "ledigt" från att bara vara mamma några timmar om dygnet.
 
FEBRUARI:
 
Alfons skolades in på förskolan och jag tyckte att det var SÅ jobbigt att lämna honom där ensam efter inskolningen. Han grät när vi lämnade honom och jag satt med gråten i halsen och brönnande tårar hela dagen(jobbade bara 4h) och när jag hämtade honom kom tårarna för oss båda. Det gick över rätt snabbt då jag märkte att han hade kul om dagarna men huga för den där ALLRA första gången man lämnar sitt barn på föris.
 
Jag köpte på mig MASSOR av bra ytterkläder till förskolan.Mammam som alltid är överdrivet redo haha!
 
Vi var i v.27 och jag klädde mig snyggare då än nu haha!
 
..och hade mer tid till att sminka mig/göra mig fin;)
 
La även ut denna jämförelsebild på när Alfons(vänster) loch Malve(höger) låg i magen i v.27
 
MARS:
 
Vi var i v.32 och jag hade gått upp cirka 12kg vid denna tidpunkt i graviditeten. Jag tror det slutade på totalt 14kg denna gång.
 
Vi renoverade i vardagsrummet då jag fick ett ryck och ville måla om DIREKT. Knäppa graviditetshormoner..
 
..men bra blev det!
 
Alfons var inne i en ätrperiod och kunde äta hur många som helst. 
 
Alltså titta på den lilla lilla storebrodern! Så himla söt.
 
Björn byggde en hemmagjord hylla.
 
Och jag jobbade min sista dag den sista mars.. sen var det mammaledighet en månad  innan bebisankomst.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype