Mina bästa klädköp 2017

 
 
Svarta vardagsbyxor // Svarta byxor med knytning i midjan // VardagsOmlotttop(har den både i vitt& svart) // Omplott topp blommor // Svart jacka (märke cross sportswear från Stadium Outlet.) // Kängor med mässingsdetaljer // halsband med 3 olika länkar // Levis shorts
 
Här kommer mina bästa klädköp 2017. De är kläder jag använt ofta och som jag verkligen förälskad mig i. De två byxorna ni ser i kollage är typ de enda två byxor jag använder utöver myskläder haha.
Den svarta omlottoppen är ett sånt där måste för den är verkligen så himla enkel,sköööön och fin. Den har jag använt både till fest och till vardags då den även går att amma i, supertips! Den kostar dessutom bara 179kr  och jag har den både i vitt och i svart. Om de börjar göra den i fler färger kommer jag köpa DIREKT!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype