Förtydligar lite olika frågetecken

Det är två frågetecken som är återkommande både här på bloggen och på youtubekanalen och kanske är det mitt fel som inte varit tydlig nog men i detta inlägg tänkte jag besvara dem så tydligt jag bara kan:).
 
Funderar vi på att omplacera Nicki/har vi omplacerat Nicki?
Nej. Som det ser ut just nu så får vi ihop det med barn och hund. Vi har mycket hjälp från vänner och familj som gärna tar henne de dagar som jag är ensam med barnen så hon får det hon behöver och då finns det ingen anledning att ens fundera på att omplacera henne.Om vi någonsin skulle fundera på att omplacera henne så är det om vi känner att vi inte kan/vill prioritera tid till för vår hund och skulle vi ta det beslutet så kommer jag berätta det i god tid innan.
 
 Här är Nicki större delen av tiden om dagarna när vi är hemma;).
 
Vart är Malves rum?
Just nu tycker inte jag att han behöver ett eget rum och när han blir äldre kommer Alfons och Malve att få dela rum. Vi kommer renovera om vår källare i framtiden så att vårt sovrum hamnar där nere och då får barnen varsitt rum på övervåningen men som sagt det är inget vi tycker att de behöver just nu.
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype