Mitt 2017 del 4

OKTOBER:
 
 Alfons skolades in på en ny förskola närmare oss och det blev så himla bra! Han stormtrivs och ingen är gladare än vi.
 
..den nya förskolan har massor av roliga leksaker och mysiga hörn att leka i.
 
Toaletten fick nytt kakel.
 
Malve blev 5 månader gammal och började redan försöka ta sig framåt.
 
Vi hämtade vår nya soffa och jag ångrar inte en sekund att vi valde svart tyg. Bästa inredningsvalet detta år ( utöver det vi gjort denna vecka;) ).
 
Jag fick hem nya toppar från Asos som blev riktiga favoriter i garderoben. Så himla sköna och fina plus att de är av riktigt bra kvalite.
 
Malve och Alfons kom varandra närmare och det har blivig mycket syskongos sen dess= hjärtat smälter!
 
Och jag blev kallare i håret.
 
NOVEMBER:
 
 Hösten kom på riktigt och det blev rätt kallt. Fleecen från Polarn &pyret var ett bra köp!
 
Alfons fyllde 2 år och fick en skolbuss som blev väldigt uppskattad.
 
Malve blev 6 månader gammal och satt stadigt. Sötnöt!
 
Barnen åkte på influensa och fick falsk krupp båda två. Malve somnade i duschen när kruppanfallet lättade så Björn fick duscha i nästan 1 timme.
 
I slutet av månaden kom ÄNTLIGEN snön!
 
Jag shoppade ett mysigt julset och passade på att pussas med Björn i köket haha;).
 
Jag shoppade och slig in julklappar i god tid det här året vilket kändes himla skönt.
 
DECEMBER:
Vi hoppar december då det ändå är så nyligt;)  tänker att det blir lite väl tjatigt att se alla inlägg igen så tätt inpå. Men i december var jag på julfest, startade en insamling till musikhjälpen och vi renoverade kontoret till vardagsrum och idag står vi för nyårsfesten❤
 
Årets julbild i gungstolen;).
 

Mina bästa klädköp 2017

 
 
Svarta vardagsbyxor // Svarta byxor med knytning i midjan // VardagsOmlotttop(har den både i vitt& svart) // Omplott topp blommor // Svart jacka (märke cross sportswear från Stadium Outlet.) // Kängor med mässingsdetaljer // halsband med 3 olika länkar // Levis shorts
 
Här kommer mina bästa klädköp 2017. De är kläder jag använt ofta och som jag verkligen förälskad mig i. De två byxorna ni ser i kollage är typ de enda två byxor jag använder utöver myskläder haha.
Den svarta omlottoppen är ett sånt där måste för den är verkligen så himla enkel,sköööön och fin. Den har jag använt både till fest och till vardags då den även går att amma i, supertips! Den kostar dessutom bara 179kr  och jag har den både i vitt och i svart. Om de börjar göra den i fler färger kommer jag köpa DIREKT!

Kaoset inför nyår

 
Gudars vilken stressig vecka vi har haft! Nu börjar det äntligen bli klart här hemma och det blir så himla BRA! Ni får se fler bilder senare idag/imorgon när det är färdigt för det vill ni väl;)?
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype