Youtube | Vlogg

 
Här har ni den senaste vloggen inspelad i lördags, enjoy!


Camilla    •     •  

Gillar din youtubekanal och blogg👍🏻😃 Du säger i videon att Malve börjar bli tung att bära. Jag vill tipsa om att köpa en mer ergonomisk bärsele för både dig och Malve. Jag bär min dotter på 11 kilo i en ergobaby bärsele och hon blir superlätt i den! (Det finns en Facebook sida för de som är intresserade av bärsjalar och bärselar och vill lära sig mer)

Svar: Åh gud vad kul, tack snälls!Ergobaby har jag aldrig hört talas om ska genast kollas upp:) tack snälla för tipset! <3
Elin Kungsman

Emelie    •     •  

Håller med ovanstående! Älskar ergobaby, ett tips är att gå med i Facebook-gruppen "bärsjalar" de pratar även om bärselar där och kan hjälpa till att tipsa om ergonomiska bärdon 😊 När barnet hamnar i C-position med ryggen och M-position med benen är det även mer skonsamt för bebisens höfter/rygg, förutom att det blir lättare för dig!

Svar: Kul att det verkar vara ett omtyckt märke! Jag är verkligen aldrig inne på facebook men kanske kan göra ett undantag för att kika gruppen hehe;)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype