Vattenlek

 
Asså älskade unge!
Igår körde vi vattenlek för hela slanten, hela förmiddagen plaskade han runt i den gula lilla poolen.Vilken lycka!
Han åkte rutschkana, kastade i- och ur leksaker, la sig på rygg och simmade med benen.Det gick i stort sett inte att få upp han ur poolen.  Hallon och grässtrån åkte ner i vattnet och det kändes bara så.. svensk sommar!
 


Sofie    •     •  

Ååååh vilka underbara bilder. Snacka om den och skär lycka som strålar från den där lilla kroppen. Stackars Olivia får hänga med mamma och pappa på renovering. Huvva.
Klart barnen ska bada. Med eller utan hallon och gräs i poolen ;)

Svar: Haha men eller hur, bilden bara skriker "det här är livet!". Äsch bättre att renovera nu medan de inte kommer ihåg det och inte kräver något mer än typ en kartong att leka i för att vara nöjda;) så kanske åka och göra roligare saker sen;) Ååh hur går det för er? Måste komma och kolla någon dag framöver <3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype