Tre bilder från igår

 Vi fick ett riktigt kanonväder igår så vi passade på att ta en mysig promenad på stan efter vi hämtat Alfons så att Nicki fick lukta på lite andra lukter än de vi har hemma, stimulerande med lite miljöbyte.
 
 En klar fördel med att ha storebror på 15 timmars är att man får så mycket vardagsbestyr gjort så som städ och tvätt.Saker man inte vill slippa pyssla med när båda barnen är hemma.
 
 Älskade lilla Malve som blir hela fyra månader rätt snart och gud vad hans utveckling har gått framåt den senaste månaden. Han har bland annat lärt sig att greppa saker ordentligt, han vrider och vänder på det han plockar upp och stoppar det i munnen (såklart).Han rullar över på mage HELA tiden vilket resulterar i brottningsmatch vid blöjbyte. Mammas stora lilla kille!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype