Torsdag

Godmorgon vänner!
 
Hur mår ni?
Idag mår jag toppen eftersom Björn är ledig och jag fick möjlighet att sova lite på eftermiddagen igår. Det gör sån stor skillnad att få både avlastning och extra vila, inte bara för humöret utan även för kroppens allmänna tillstånd.
Igår hade jag dessutom träningsvärk efter mitt träningspass i måndags. Det var en välbekant men ändå "främmande" känsla. Det var så sjukt länge sen jag hade träningsvärk då jag inte orkade/ville träna sista 2 månaderna av graviditeten och har inte tränat mycket alls efter förlossningen. Jag har verkligen mjukstartat, som sig bör!
Att ha ett litet gym hemma underlättar nå otroligt när det kommer till att få träningen gjord, aldrig att jag skulle orka ta mig till gymmet, träna och åka hem.. det skulle ta alldeles för lång tid. Tid som jag hellre spenderar på annat.
Nu kan jag gå ner i källaren, köra lite crosstrainer, lyfta lite vikter och sen gå upp och duscha direkt.
 
Idag ska vi ta tag i att rensa upp på tomten, slänga skräp, panta och åka på BVC med Malve. Det ska bli spännande att se hur mycket han väger nu då det var ett tag sen vi vägde honom. Malve är 3 månader gammal (idag faktiskt) och ska egentligen (enligt vaccinationsprogrammet) få sin första vaccinsprutan men vi gör som med Alfons, vi skjuter på det tills han är 6 månader gammal. Det kändes bra förra gången och känns bra även denna gång.Mer om hur vi valt att göra med vaccin kan ni läsa HÄR.
 
Hur har ni valt att göra med vaccin? har ni tagit alla sprutor, hoppat det helt eller bara avvaktat?
 
Jag hoppas ni får en kanonbra dag!
Puss<3
 
Idag är vår yngsta knopp 3 månader gammal. Gud så fort det har gått , rätt som det är kommer han krypa runt för att i nästa sekund springa! Sakta ner tiden tack!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype