Tisdag

Godmorgon vänner!
 
Hur mår ni? Jag mår bra men är sjuuukt trött. Björn har jobbat rätt mycket den senaste tiden och det känns verkligen att jag varit ensam mycket med barnen.. Jag är trött oavsett hur mycket jag sover. Kan man bli utbränd av att ta hand om sina egna barn haha?
 
Igår gjorde jag mitt första misstag som tvåbarnsmamma. Jag glömde ta med bärselen till lekparken. Asså gud vad bökigt det blev!
Jag gick till en lekpark som ligger en bit bort och ligger vid en sjö. Till en början höll Alfons sig vid lekparken men efter ett tag ville han BARA gå ner till sjön..  Malve vaknade och skrek i vagnen och Alfons ville bara vara vid vattnet vilket resulterade i att jag tillslut gick ta Alfons under en arm och Malve i den andra, typ och skynda mig till vagnen, lägga ner Malve(skrikandes), sätta ner Alfons i vagnen och spänna fast honom, ta upp Malve igen och amma honom en stund och sen ta mig hemmåt.
Påvägen hem inser jag att jag bara har EN napp med mig. Malve vägrade lugna ner sig i vagnen trots att jag ammat honom och bytt blöja så efter halva vägen tvingas jag ta nappen som Alfons har i munnen och ge till Malve som då blir lugn men då började Alfons protestera istället.. och hela vägen hem försöker jag pedagogiskt förklara att vi bara hade en napp med oss och att Alfons därför måste dela med sig till lillebror. Han köpte inte alls den förklaring.
Äsch man lär sig av sina misstag, så fortsättningsvis följer bärselen med till lekparken samt extra nappar;).
 
Jag hoppas ni får en kanonbra dag!
puss
 
 Min stora kille som plockar ihop sitt porslin efter maten och tackar för sig genom att lyfta upp det och hålla upp det.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype