Tips: Fina basplagg

 
Grå knyttopp // Svart top // Blommig top // Randig skjorta // Ljusgrå cardigan // svarta byxor // svarta tighta chinos /jeans med slitningar // svarta boots // Beigehalsduk 
 
Här kommer lite tips på finabasplagg. Det låter lite konstigt men jag ser faktiskt fram mot att få dra på mig ett par schyssta höstkängor och en gosig halsduk;).


Evelina    •     •  

Hej!
Måste bara passa på att TACKA för era fantastiska vloggar! Ni är sån superhärlig familj som jag iaf inte tröttnar att se på. Jag har en liten undran om du inte kan visa vart dina amnings bh-ar kommer ifrån? Jag är själv tvåbarnsmamma med en liten på 6 veckor, men tycker det är svårt att hitta fina bh-ar nu när man ammar. Stor kram till er ☺️

Svar: Åh gud vad roligt att höra tack snälla<3 kul att vi fortfarande kan underhålla med vårt familjeliv haha:).Vet du jag använder faktiskt inte amningsbhar då jag inte hittat några som sitter riktigt bra, jag använder mina vanliga bhar, de är så gamla att det går att böja kanten rätt lätt;) stor kram till dig!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype