Svart och grått

 
För någon dag sedan matchade alla mina killar i svart och grått, så himla fina!
Just svart och ljusgrått tycker jag är en sån kanonfin kombo. Den tunna overallen som Malve har på sig är föresten ny, den kommer från Åhléns;).
 
 
 


Lina Svensson    •     •  

Hej,
Jag måste få tipsa dig om babysång i Kvissleby, har för mig att du bor i närheten!?
Det är iallafall jättemysigt, jag gick förra året med mina barn. Det är på onsdagar 14-15.30 och storasyskon får följa med så det är toppen :)

Svar: Åh tack för tipset! ja precis vi bor en liten bit bort men det är gångavstånd in till Kvissleby<3vart någonstans är det? är det på skolan? :) kram
Elin Kungsman

Lina Svensson    •     •  

Vet inte om det blev något fel sist jag svarade. Är du intresserad så kontakta Maria Björk, det är hon som håller i det och det är i en lokal bredvid Ica. 073-049 81 43 är hennes nummer :)

Svar: Åh såg din kommentar nu :) tack snälla för tipset! Postar inte kommentaren eftersom det är ett mobilnummer med tänkta ifall Maria inte vill ha det offentligt? Stor kram <3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype