Onsdag

Godmorgon vänner!
 
Hur mår ni? Vi mår bra men jag är verkligen SÅ sliten efter att Björn har jobbat två dagpass och två nätter, det blir rätt tufft men vi klarar det. Igår var nattningen en mardröm dock. När Alfons preeeecis var påväg att somna vaknade Malve och skrek och så gick de om varandra hela tiden. När den ena var påväg att somna skrek den andra och jag kände mig så hjälplös, jag har ju bara EN famn och två armar:*(. Jag vill ju räcka till för dem båda när de är ledsna och jag verkligen  hatar att behöva prioritera en framför den andra... på så vis avundas jag Björn som i stort sett aldrig behöver vara i den situationen. Det är h.e.m.s.k.t!
 
Idag är det hursom onsdag och Björn är ÄNTLIGEN ledig i några dagar. Vi tänkte försöka få lite renovering gjord,jag vill sortera och tvätta bort så mycket tvätt jag bara kan och sen har vi fortfarande pant att panta och skräp att slänga så det ska vi också se till att få gjort:).
En vlogg ska spelas in och redigeras och givetvis ska vi även hitta på något kul med barnen.
 
Jag hoppas  i får en bra start på dagen!
Puss!
 
 Igår var det allt annat en enkelt men citatet är fint, muggen likaså;).
 
 Alfons spelade fotboll med pappa på eftermiddagen och han är ju riktigt duktig,en dold talang mån tro!
 
 En sovande mini på lunchen, bästa tiden på dagen. Ligga och snusa på bebis kan man göra i timmar.
 
Om 1 månad har jag klipp och färgtid och det behövs verkligen. Jag har dessutom börjat tappa hår(pga hormoner efter graviditeten) så nu kommer jag ha några veckor av det hemska "tappa drösvis med hår". Jag som precis fått tillbaka en del hår efter förra graviditeten, det är tur att jag har så pass tjockt hår som jag faktiskt har annars hade jag nog blivit flint.
 


Anonym    •     •  

Du verkar ha mer "färglös" stil nu än förr. Då var det gult, grönt och blandat men nu är det så grått/vitt så inland tror jag att jag hamrar på Gabriella Joss blogg! Det är kul för jag är själv en sån som gillar grå/vit/ljusa färger för det passar liksom in överallt och då kan man välja en accentfärg som bryter av istället! Kram!

Svar: Haha oj det tar jag som en komplimang, Gabriella är en jätte duktig och engagerad bloggare <3 men en stor skillnad mellan de tips vi ger är att jag inte tjänar några pengar på dem eftersom jag sällan, eller i stort sett aldrig, använder adlinks.När man använder enbart adlinks blir utbudet på kläder ganska så begränsat då du får ett antal plagg att välja mellan . Jag går in på respektive sida och aktivt letar efter plagg som jag genuint tycker är fina och struntar i om jag får betalt eller inte.. vilket kanske ärt dumt och om jag hittar något med adlink kanske jag lägger in det i framtiden:) dock markerar jag ut det isåfall.
Vad gäller min stil så är den sjuuukt varierande, jag är en riktig periodare och just nu är jag inne i en basperiod<3
Kram
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype