Måndagen i bilder

Min stora kille i sin måndagsoutfit en tunn parkas, svarta tights och timberland skot.Visst är de roligt med barn och kläder, de bara passar i exakt ALLT. De behöver inte ens prova plagget det bara sitter bra ändå.
 
Förmiddagen spenderades vi på himlabadet och Alfons var ledsen till en början och det krävdes lite trygghet och pepp för att det skulle släppa. 
 
Efter en stund började han inse att det var rätt kul ändå och inte alls så farligt som han trodde till en början..
 
När det släppte helt så ville han inte gå upp. Han åkte rutschkana själv, doppade huvudet, flöt och kastades upp i luften. Det är alltid lika skönt att se när det släpper för honom och jag blir alltid lika stolt, mina fina fina lilla kille.
 
Malve och jag myste på sidan av denna gång men det  blev så otroligt varmt att vi fick lov att gå in och ut för att svalka oss. Nästa gång badar även vi!
 
En liten bit av gårdagens outfit. Ett par svarta tights, en mysig stickad tröja och vita sneakers. Enkelt och ledigt.
 
På eftermiddagen åkte vi till Birsta då jag ville köpa en ny "frilufts"jacka på stadiumoutlet. Vi passade även på att gå in på Arken för att leta efrer en ny reflexväst till Nicki. Där fanns en massa spännande djur för Alfons att titta på, fåglar, råttor och ödlor bland annat.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype