Måndag

Godmorgon vänner!
 
Ny vecka, ny dag och ny to-do list. Ja ni läste rätt, to-do listen tar verkligen aldrig slut.Det ska målas,kaklas,läggas golv, tvättas fönster,besöka ny förskola, tvättas, beställas nya prints till tavlorna osv. osv..
Det blev inte så mycket bloggat i helgen för att jag helt enkelt inte hann med mig. Det är ju inte hela världen men ibland blir jag faktiskt stressad av att det updateras dåligt/att bloggen är tråkig. Jätte löjligt!
 
Idag ska vi försöka ta oss in till stan för att besöka badhuset. Sist vi var där så tyckte Alfons inte alls om det så förhoppningsvis har det släppt nu. Han älskar ju Leos lekland nu men totalratade det i början. Vi håller tummarna för att badhus är roligare denna gång.
 
Idag ska vi dessutom kolla sista game of thrones avsnittet och jag är så nyfiken och spänd! Vi måste vänta tills barnen sover så det blir förmodligen när de sover lunch.SPÄNNANDE!
Följer ni också Game of thrones?
 
Jag hoppas ni får en kanonbra start på veckan!
puss
 
En bild från mars 2016 när Alfons badade på badhus för första gången i rosa badbrallor. Gud vad han har blivit STOR<3. Vi får se om Malve ska joina i badet eller om vi väntar lite till, det beror lite på vad de har för tempraturer i poolerna idag.
 
En bild från när vi var på badhuset sist 27 mars i år för att vara exakt. Då var det inte alls någon hit, vi få hoppas det går bättre idag.
 


Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Härligt med renovering, det blir ju så himla fint när det är klart! Ny förskola? Ska ni byta? :)

Svar: Ja det är slutresultatet dom peppar en till att orka fortsätt / leva med kaoset;) ja vi funderar på det då räfinns en plats närmare oss men vi får se hur det känns. Det känns viktigt att det är en bra förskola:)
Elin Kungsman

Malin    •     •   http://slagbrand.blogg.se

Har ni gått på babysim med Alfons?

Svar: Nej vi gjorde aldrig det men vi åkte och badade med honom själva:)
Elin Kungsman

Elin    •     •   http://nouw.com/tankaravelin

Helt rätt! Hoppas den känns bra för er <3

Svar: Åh ja det kändes rätt med själva avståndet men dessvärre kändes inte själva förskolan och personalen hundra procent bra för oss så vi blir kvar på den förskola han idag går på:)<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype