Makeup

 
 
 
 
 
Jag har alltid tyckt att det är roligt med makeup, det är ett fantastiskt sätt att få utlopp för kreativitet och sen går det ju att variera sin look SÅ mycket med lite fantasi. Min favorit makeupprodukt är helt klart lösfransar, jag tycker att det gör en sån stor skillnad för hela finishen.
Nu för tiden har jag inte alls samma tid att lägga makeup så det blir oftast väldigt slarvigt applicerat eller ingen makeup alls.


K    •     •  

Sminkade du dig mycket i tonåren? Så pass mycket att du inte kunde gå ut och vistas bland folk utan att ha smink på dig? Tycker unga sminkar sig på tok för mycket nu för tiden, mer än "vuxna" som FAKTISKT har skavanker att dölja.

Svar: Jag började sminka mig när jag gick i sexan och hade en kort period där jag inte ville gå på tex ICA utan smink men det gick över rätt fort. På min tid( för typ 15 år sen) så hade man generellt inte alls mycket smink. Countoring osv fanns typ inte så jag använde inte alls mycket produkter som tonåring eller vad man ska säga. Jag håller helt med dig om att många yngre idag sminkar sig på tok för mycket och det behövs ju verkligen inte, det finns väl egentligen ingen som BEHÖVER smink utan där är det ju verkligen intresse som styr:) <3
Elin Kungsman

Jonna    •     •  

Måste bara säga sicken vacker kvinna du är Elin 😊 du ser så fräsch och fin ut både med hår och makeup! Skulle du vilja berätta lite om vilken rengöring du har för ansiktet dagligen och vilken bas makeup du använder, antingen här eller i ett nytt inlägg i bloggen, Kram kram

Svar: Åh tack snälla Jonna för den fina komplimangen :*) <3! Jag använder inte supermycket produkter men jag skulle absolut kunna göra ett inlägg om det, min rengöring och mina favoritprodukter till vardags typ<3!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype