Köksplaneringen som ändras hela tiden

Såhär ser köksplaneringen ut just nu..vi har redan hunnit ändra oss säker 4 gånger. De två "pelarna" på bilden representerar murstocken.
 
Diskbänken har fått byta plats och är nu placerad vid det andra fönstert och den diskho som är på bilden med tillhörande kran är faktiskt exakt en sån vi har idag. Anledningen till att vi bytt plats på diskbänken är för att vi då får 3 hela 80cms skåp längs andra långsidan = mer förvaring.
Vi har även adderat  två stycken överskåp med vitrinluckor, hur dessa ska se ut har vi inte riktigt bestämt än eller om de ens ska vara där de är, men det är iallafall en tanke för att få in ännu mer förvaringsutrymme. 
Just förvaring är ju något man inte kan ha för mycket av i ett kök.
 
Gud så jag längtar tills vi spikat planeringen och tills vi är igång med rivning och renovering.
 


Malin    •     •   http://slagbrand.blogg.se

Jag hade satt ett högskåp jämte kyl/frys, där ni nu satt ett av vitrinskåpen. Där hade jag placerat ugn och micro. Hamnar i bättre arbetshöjd då. :)

Svar: Hmm de måste vi provrita på, det kan ju faktiskt bli bra men vi kommer behålla vår befintliga ugn så vi behöver bara plats för micron egentligen:). Jag tror vi tittade på att ha ett högskåp där men att det bara fanns i 60cms men eftersom det är på höjden så förloarar man inte så mycket förvaringsutrymme ändå.Det där med arbetshöjden är ju även det en klar fördel! tack för tipset Malin<3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype