Helgen i bilder

 
Lördagens mami. Gud vad mycket hår jag börjar tappa nu precis som förra gången fäller jag drösvis och det börjar kännas väldigt spretigt. Det är en himla tur att jag ska till frisören rätt snart.
 
 Mamma stora hjärta i sina nya fina skor. Jag tycker att det är så himla mysigt att hösten står runt hörnet. Snart får vi dra på oss halsdukar, boots och stickade tröjor, myyys!
 
 Såhär ser vår toalett ut just nu, alla väggar är gipsade och vi har gjort ett inbyggt skåp där det gamla fönstret var. Det ska målas ett  till lager vitfärg och sen ska en skåpslucka montera. Jag har inte bestämt viken typ av handtag vi ska köra på men det står mellan Mässingknoppar eller läderhandtag.
 
Det har inhandlats blommor till bron och Malve gav mig experthjälp.
 
Alfons har fått en spring/balanscykel och gissa om han blev exalterad? Det har cyklats både inne och ute. Mammas duktiga fina kille!
 
Vi har ätit god lunch på stan och Malve bjöd som vanligt på strålande humör. Mammas gladknopp!


Amanda    •     •  

I en video berättade du om ditt shampoo och balsam som funkade bra för ditt hår och hårbotten. Vad hette märket/modellen? :)

Svar: Ja precis, det heter Daxxin och finns på apoteket, det är grymt! Det är jätte milt och gör håret väldigt mjukt plus att det är bra för torra hårbottnar/mjällproböem:)
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype