Helgen

Godmorgon måndag och ny vecka!
 
Jag hoppas ni har haft en kanonbra helg och att ni är taggade på en ny vecka. Kanske har ni satt upp något nytt mål som ni påbörjar idag? I så fall vill jag önska er lycka till och ge er en liten lyckospark i baken. DU klarar det men räkna inte med att åka räkmacka och ge inte upp när det blir jobbigt<3
 
En liten summering av helgen:
 
Lördag:
 Vi spenderade en stor del av dagen utomhus. Alfons badade i poolen på tomten och han var verkligen överlycklig. Det är några av er som frågat vart poolen är köpt men svaret är att jag inte vet, vi har nämligen fått den av Björns föräldrar:).
 Björn snickrade på lekställningen och nu är "grunden" färdig. Det ska till en rutchskana, en sandlåda och en gungställning sen är den 100% klart och det kommer att bli så himla mysigt. Tänk vad kul med en egen lekställning på tomten! Min man han kan.
Björn jobbade därefter ett nattpass och jag lyckades få båda pojkarna i säng relativt tidigt, jackpott! Jag passade på att kolla på några avsnitt av Qzark som finns på Netflix, den är faktiskt rätt bra.
 
Snickrandet av lekställningen under lördagen  resulterade i en färdig grund till byggställning. Ni får se lite bättre bilder senare.
 
Söndag:
 Vi gick alla upp rätt sent då Alfons vaknat och somnat om flera gånger under natten så dagen blev rätt lugn eftersom han var på så himla knepigt humör så lät vi honom sova länge på dagen. Han var övertrött helt enkelt.
 
Vi åkte in till Bauhaus påförmiddagen för att kolla om vi kunde beställa en rutschkana till butiken istället för med hemleverans då det kostade 1500kr! i enbart frakt om man köpte den online men tyvärr så gick det inte att beställa den till butik utan att slippa frakten..sjukt konstigt och lite väl dyrt. Rutschkanan låg runt 1000kr och skulle alltså med frakt hamna på 2500kr!
Så efter lite googling hittade vi en EXAKT likadan rutschkana på Bolist där frakten var gratis om man valde att få den levererad till butik istället för hemleverans. Vi valde givetvis att köpa kanan där istället för på Bauhaus.
Vi tog en lång promenad på eftermiddagen och avslutade kvällen med mys i soffan. Vi såg bland annat ett porträtt av Ingvar Kamprad (så otroligt inspirerande livshistoria/företagsfilosofi )  och sen blev det Netflix.
En väldigt chill helg med andra ord.
 
Mina grabbar efter en natt med rätt dålig sömn, på morgonen brukar vi låta Alfons mysvakna till lite Greta gris eller Daniel Tiger på plattan.
 
Lilla minigos i matchande tigeronsie och mössa.
 
 
Vad händer idag då
Eftersom Björn jobbar dagpass (6-18) så blir det mys här hemma även idag, vi får se vad vi hittar på. Nya Game of thrones avsnittet får vänta tills Björn kommer hem och allt annat hamnar lite på vänt också. Tvätt,städ med mera.
Alfons börjar på förskolan vecka 34 och jag tror det kommer bli kul för honom även om han bara kommer gå 15timmars. Vi får se om han ska fortsätta gå 15timmars eller om han ska få vara hemma med mig istället, jaja vi får se hur det känns när han väl börjar igen.
 
Jag hoppas ni får en bra start på veckan!
puss!
 
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype