Basic basic basic

 
Idag gjorde jag slag i saken och uppdaterade min basgarderob. Så himla tråkigt men välbehövligt. Många av mina trikåtoppar har gått sönder/ fått färg på dem när jag målat eller totalt tappat formen så det var på tiden med en update. Sen när man blir nerkräkt 10ggr per dag så behövs det mycket att kunna byta till då mer än hälften av min garderob bor i tvättkorgen numer haha!
Alla plagg är från H&M.
 


Julia    •     •   http://nouw.com/juliavikberg

Hej! kul att du dragit igång med vloggar igen, följer er flitigt och så roligt att se :) väntar våran första bebis nu i okt, lite fundering kring amnings-bh och tröjor, något tips ?

Svar: Hej Julia! Vad kul att du gillar dem, tack snälla<3! Jag brukar göra lite inlägg med amningsvänliga kläder då och då men just amningsbh tycker jag är svårt att hitta! Jag använder mina vanliga bhar faktiskt, då de är så slitna att de är böjbara haha!,Jag kan göra ett litet inlägg med tips på snygga amningsvänliga kläder när jag får tid till övers:) det senaste tipsen på amningsvänligt hittar du här--> http://elinkungsman.blogg.se/2017/july/tips-amningsvanligt-2.html

Jag kan verkligen rekommendera Asos när det kommer till både amningsvänligt och deras gravidkläder, så himla mycket fint!

Stor kram!
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype