Älskade fredag

Godmorgon fina ni!
 
Idag är det äntligen fredag och helg! Björn har jobbat tre dagpass (6-18) och jag har inte haft någon möjlighet att lämna Alfons på förskolan (dåliga busstider + ingen skjuss) så det har varit rätt mycket för mig från morgon till kväll. och JA jag måste verkligen ta det där körkortet.
MEN vi pratade med kommunen igår och ska eventuellt få byta förskoleplats till en förskola närmare oss så att det blir lättare för mig att lämna. Vi ska dit och hälsa på till veckan isåfall för att se hur de känns. Vi åkte förbi där igår kväll och kollade hur det såg ut utvändigt och det såg bra ut, en stor lekplats och ganska naturnära så förhoppningsvis får han börja där istället. just nu går han inne i stan och det är jätte krångligt att lämna honom för mig eftersom jag inte har körkort.
 
Idag gör vi helg och vi ska , som det ser ut just nu, äta middag hemma hos Björns föräldrar ikväll och resten av helgen ska vi hitta på roliga aktiviter och renovera. Vi måste börja bli klara med toaletten nu. Ni ska få se hur långt vi hunnit hitills i ett separat inlägg:).
Jag vill dessutom in Polarn & Pyret och kolla deras nya utbud och köpa lite nya ytterkläder inför hösten/vintern. Alfons behöver bland annat en ny overall och en rejäl mössa.
Det blir förmodligen lite vloggande också då det brukar bli av när Björn är hemma, så håll utkik;).
 
Jag hoppas ni får en bra start på helgen!
 
 Igår drog vi fram pensel och målarfärg och skapade mästerverk.
 
 Här har ni en ny favorit hos Alfons, nyponsoppa!
 
 Alfons invigde sina nya skor. Ja det är mycket gräs/grus på golvet. Vår gräsmatta har så sjukt tätt med grräs och trots tt vi använder uppsamlare vid klippning så blir det mycket löst gräs ändå.Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype