Vårtips!

 
 
HÄR/HÄR/HÄR/HÄR/HÄR/
 
 
HÄR/HÄR/HÄR/HÄR/HÄR/DÄR
 
Här får ni lite tips på sköna vår/sommarplagg. Omlottklänningarna är ju så himla söta och sköna, jag kan se mig själv strosa runt i sandaler och solbrillor på varma sommardagar när man typ ska ner på stan och äta en god lunch eller bara chilla hemma. Omlottplagg är ju perfekta att amma i dessutom.
En lång svartkjol känns som ett måste i sommargarderoben likaså ett par SKÖNA platåsandaler som är lätta att gå i.
Bikinin från Calvin Klein är ju bara för snygg men dock rätt dyr.


Anonym    •     •  

Har följt er sen förra sommaren och ser fram emot vloggarna med bebis sen :) Om ni orkar uppdatera förståss :) All lycka till nu !

Svar: Ååh gud vad kula ja just nu har det blivit lite tunnt med vloggar men jag tror vi kommer kunna få till lite fler när lillebror är ute och vi kommit in i alla nya rutiner:) tack snälla!
Elin Kungsman

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Så snygga plagg!

Svar: Men eller hur! Vill ha allt haha <3
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype