Bulgarien

Hej från Bulgarien!!
 
Just precis nu ligger jag i sängen på hotellrummet och vilar upp mig efter en heldag på stan.Min kropp är inte riktigt i form för en hel dags vandring då jag behöver så himla mycket sömn just nu och just sömn har jag fått alldeles för lite av det den senaste tiden så jag tar igen det nu medan de andra ,Alfons inkluderat, är ute och äter. Björn skulle köpa med takeaway till mig och det känns så skönt att få ladda om batterierna ensam även om jag ALLTID blir lite orolig när jag är ifrån Alfons.
 
Imorgon står spa på schemat och vi får se om vi lyckas vara med då vi i så fall får turas om eftersom vi har Alfons med oss eller om vi hittar på något annat, det får vi se.
Jag skulle vilja hitta en annan klänning till bröllopet men det är lite fel säsong att leta klänningar:S.
 
 
Här nedan kommer lite bilder från dagen, jag glömmer helt av att både filma och fotografera men jag ska försöka bättra mig resten av resan så att jag får ihop lite vloggmatrial;).
 
 
 
 
 
 
 

Det här med bolåneränta

Jag har pratat om det här ämnet tidigare och jag säger det igen, vi är bortskämda med låg bolåneräntan i dag jag vet inte om den NÅGONSIN varit så låg som den är idag? Någon annan som vet om den varit lägre?
Jag räknar med att bolåneräntan kommer höjas inom 2 år, jag vet inte hur många procent men jag räknar med en höjning innan 2018. 
Jag vill verkligen trycka på att vara försiktig med att dra på sig stora lån..
Ni ska få ett exempel: vi säger att bolåneräntan skulle gå upp till 4,25% då skulle räntan på ett lån på 1 miljon vara 42 500 per år det är 3542kr i månaden i bara RÄNTA sen om du vill att lånet ska sjunka så ska du på det också AMORTERA annars står lånet still. 
Vi ponerar att ditt lån istället ligger på 2 miljoner då har du med en räntesats på 4.25% alltså cirka 85 000 i ränta på ett år det är 7000kr i månaden  i bara RÄNTA det är helt plötsligt rätt mycket pengar som bara "försvinner".
Jag är rätt säker på att de flesta som lånar till hus och annat idag inte ens ponerar över att räntan faktiskt realistiskt skulle kunna gå upp till 4% inom de närmsta 5-10åren.
Mitt syfte detta inlägg är alltså att ni som ska köpa hus eller lägenhet med dagens galna huspriserna sätter er ner och räknar på det. Ränka med 1% högre ränta än vad ni får idag bara för "kul" för det är ingen omöjlighet att räntan höjs innan nästa års slut.
 
 
 

Tänk att du har varit såhär liten :*)

 
Bilderna är tagna i slutet av februari i år. Mammas lilla ananasbus! Nu går det omöjligt att få honom att ligga på rygg eller still för den delen;) Bilderna som tas numer är tagna i farten då vår kille i stort sett springer runt här hemma haha.
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype