Jag har köpt en crosstrainer!

 
I fredags for jag in till XXL köpte mig en crosstrainer. Jag har sen en tid tillbaka slutat gå till gymmet då jag helt enkelt inte finner tiden eller orken att ta mig DIT. Jag sa därför upp mitt gymkort för en månad sen och nu har jag lagt de pengarna på en crosstrainer istället så att jag kan träna när som helst utan att behöva ta mig någonstans (höjden av lathet  I know MEN det är praktiskt haha).
Nu kan jag ställa mig och köra 40minuters kondition direkt när Alfons har somnat och sen bara hoppa in i duschen och voila jag är klar med dagens träning utan att behöva ta mig någonstans.
Vikter och skivstång har vi hemma så styrketräning kan jag också få till om jag vill. Jag känner att jag vill vara mer aktiv denna graviditet och jag vill kunna träna utan en massa planering.
Denna modell heter Abilica stream RC och är en riktigt bra crosstrainer för hemmabruk, den är stabil har flera olika program och sen är stridestegen inte så breda vilket är perfekt för mig som är gravid och inte vill belasta mitt bäcken, den är med andra ord väldigt ergonimisk. 
 


JUNITJEJ    •     •   http://www.junitjejen.se

Så smart att ha en egen crosstrainer hemma! Att kunna träna hemma måste vara toppen, när man har barn.

Svar: Ja det är verkligen guld värt då det svåraste när man har barn är att just ta sig till gymmet, det blir liksom så mycket planering och mycket tid som faller bort på själva resan till och från gymmet:).
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype