December för ett år sen

Vi tog massor av söta familjekort med en 1 månad gammal Alfons. Vi började dessutom vår familjetradition att ta ett familjekort varje år på nyårsafton. I år kommer gravidmagen vara med och jag hoppas vi lyckas hålla denna tradition varje år, tänk vad kul att se tillbaka på, både för oss och för barnen<3.
 
 Vi firade jul hemma hos Björns föräldrar där dagen började med julfrukost och Alfons fick ett morgonpaket.
 
Alfons och Nicki framför granen. Hmm kanske att detta också kan bli en liten jultradition, kort på Alfons och Nicki (och givetvis lillsyskonet) vid granen hos farmor och farfar;). 
 
Alfons tittade på Victoria Secret show. 
 
 Vi framkallade MASSOR av kort..
 
Vi tog ett nyårskort haha! 
 
 Jag var blond och gick på julfest med jobbet. I år ska jag gå på julfesten som gravid så det kommer förmodligen bli mycket mat och julgodis för min del då jag inte kommer dricka alkohol;).
 
Nicki hade overall, haha så söt! 
 
 Alfons sov framför  öppna spisen i sin gossiga vagga. Den vaggan sov han dock inte i på nätterna då han samsov med oss och fortfarande delvis gör. I dagsläget lägger vi honom vid 19-20 snåret sen sover han till cirka 1 och brukar då vakna och vara hungrig, då får han mat och sen får han sova resten av natten med oss.
 
 

Torr hud på vintern

Jag har de senaste veckorna varit så himla torr i min hud. Det flagnar på kinderna och det känns som att min hud är 10 storlekar för liten trots att jag använder både återfuktande rengöringsmousse och dagcreme + nattcreme. Jag vet inte vad jag ska göra!? Jag tror faktiskt att det kan vara graviditeten som spökar för så här torr brukar jag inte bli i huden på vintern.
 
Det är en av många saker som är annorlunda med denna graviditet mot när jag väntade Alfons, min hud är i sämre skick rent allmänt, jag får finnar , är torr och fnasig.
Jag ska prova att ta en lång dusch och skrubba mig med lite socker och olivolja, det brukar göra susen för torra ben så det borde funka även i ansiktet?
Appropå socker och olivolja så är det kanon att skrubba hela kroppen med inför applicering av brun-utan-sol. HÄR hittar ni min BUS guide som jag skrev förra året.
 
Åh längtar tills jag får tillbaka min "vanliga hud". Jag är hellre lite "flottig" i ansiktet än snustorr:(..

Youtube | Vlogg

Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype