3 HEMLIGHETER OM MIG

...Jag är VÄLDIGT ombytlig när det kommer till min stil och min hårfärg, jag behöver förändring då och då för att må bra. Jag har haft nästan alla hårfärger och frisyrer ni kan tänka er. Page,axellångt,uppklippt, urtunnat, långt, vitt,brunt,,rött,svart,flerfärgat, ombre osv osv.
 
... Jag har en kuslig förmåga att läsa av andras känslor även om jag inte alltid säger något. Jag tar in alla intryck en person sänder ut och liksom analyserar dem. Med mig behöver man inte vara övertydlig, jag läser av situationen och personen rätt bra utan ord.
 
...Jag har gjort 2st aborter.Den ena gjorde jag i v3-4 och den andra v.6, båda aborterna gjorde jag innan jag träffade Björn. Jag ville inte ha barn tidigare så för mig var besluten självklara båda gångerna.
 
 


frokenjosefine    •     •   http://frokenjosefine.myshowroom.se

Jag ändrar också mitt hår väldigt mycket och tröttnar väääääldigt snabbt om jag hinner ha en frisyr eller färg för länge :P

Svar: Ja men visst blir det så! man blir så less tillslut att man bara MÅSTE ha en förändring:P
Elin Kungsman


Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype