Hejdå Oskarshamn

 
Nu far vi hemmåt och lämnar Oskarshamn för denna gång.  Det är en charmig liten stad med kullerstensgator och småhus i olika färger som pryder den lilla stadskärnan.
Igår badade vi i en liten sjö en bit utanför stan och jag tog årets allra första dopp, jag är inte alls ett stort fan av att bada utomhus i Svergie då jag brukar tycka att det är på tok för kallt men igår var det faktiskt helt okej.
När vi kom hem så gick vi ner på stan och kikade runt lite på rean. Jag hittade lite fint på Kappahl till Alfons, en kotte onsie och en super gullig nalletröja med tillhörande nallebyxor, jag visar bättre bilder när vi kommer hem.
 
Vi köpte dessutom vår allra första surfplatta, en Lenovo  så att vi kan underhålla Alfons under den långa färden hem. Han har verkligen blivit sjukt aktiv och hatar att sitta still längre stunder, det går bra en stund men sen stökar han runt och skriker rätt ut haha. Det är FULLT förståeligt ,han är ju trots allt ett barn och dessutom ett aktivt barn som rätt snart kommer att börja gå. Vi tror att han kommer börja gå om typ 1 månad.
 
Surfplatta är inget vi tidigare funderat på men nu när Alfons verkligen visar sitt tydliga missnöje under längre bilfärden så känns det som en ganska bra sak att kunna ta till.
Visst kan man köra på natten om man vill för att barnet ska sova hela resan men det är också en större "olycksrisk" att köra på natten och eftersom jag inte har körkort och kan byta av Björn så kör vi dagtid då Björn föredrar att köra längre sträckor dagtid och jag förstår honom verkligen.
Det är sånt där som jag inte reflekterade över innan jag började övningsköra själv och insåg hur pass stor skillnad det faktiskt ÄR mellan dags-och nattkörning.
Det är sämre sikt på natten och sen är det mycket tråkigare att köra vilket ofta resulterar i att man blir tröttare.  Nej, huga jag längtar tills att jag har tagit körkort så att vi kan turas om att köra när vi reser längre sträckor.
 
Vi får se om vi orkar bila hela vägen hem idag eller om vi stannar en natt någonstans men hursom är vi hemma imorgon och då ska jag börja redigera vloggarna. Jag tycker verkligen att det är SÅ roligt att pyssla med och sen är det ju så himla roligt att det är SÅ många som följer oss, senast jag kollade var vi 8400prenumeranter på kanalen! Det är galet roligt.
 Kom ihåg mig?
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube och är mamma till två små söner,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017. Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype