Dagens träningspass

 
Uppvärmning: 20 minuter crosstrainer steg 8.
Styrka: 4 olika övningar för bröst 12rep *4. 2 övningar för hållningen, 2 övningar för de inre magmusklerna. Jag provade att köra lite squats med lätta vikter vilket gick jätte bra, jag vågade dock inte gå så djupt. Jag är väldigt  mån om att ta det försiktigt med de tyngre övningarna som belastar bäcken och magmusklerna då jag absolut inte vill göra fel och skada mig. 
 

Tulpaner i massor

 
Finns det något härligare än färska blommor? nej jag tror inte det. Jag älskar verkligen snittblommor, jag tycker att det är en fin inredningsdetalj som kan liva upp vilket tråkigt rum som helst.
 

Pictorial

 Jag börjar med att applicera MAC Brule över hela ögonlocket. // Därefter går jag in med en mjuk ögonskuggsborste och applicerar en mörkare skugga i ögonvrån och i den yttre delen av ögat. Här använder jag mig av en skugga från MAC som heter Club. Det ser alltid lite roligt ut under själva "uppbyggnadsfasen" men jag lovar er slutresultatet blir riktigt bra.
För att skapa lite liv i maken så applicerar jag en glittrig skugga på mitten av ögonlocket, alltså den del som jag lämnat "öppen" mellan den mörka skuggningen. Här använder jag mig faktiskt av en skugga ur Kicks egna kollektion och den heter Sunset boulevard.
 
För att rama in skuggorna och få en helhet i looken så lägger jag en brun skugga i själva globlinjen, det gör jag för att mjuka upp eventuella kanter samt ge en fin övegång. När jag applicerar den bruna "övergångskuggan" gör jag det med en mjuk sminkborste.På så sätt suddas eventuella hårda kanter ut och skuggan blandas bättre ihop med den övriga makeupen. // Slutligen applicerar jag en tunn vingad eyeliner(älskar min vingade eyeliner) eftersom jag tycker att det ramar in ögonen och ger looken ett bättre djup. Här använder jag cake eyeliner från Makeupstore.
 
..och här är det färdiga resultatet. Denna look är väldigt enkel att både göra och variera, med lite enklare justeringar så kan man bära den både till vardags och till fest. Lägg en mörkare skugga för att få en mer festlig look, lägg till ett par lösögonfransar och ett festligt läppstift eller  tona ner looken som ovan med en lätt sotning och en lätt skimrig skugga på mitten partiet.
 
 Dessa ögonskuggor har jag använt mig av i denna look:
Från vänster till höger: MAC Brule (min absoluta favvoskugga, jag använder den varje gång jag sminkar mig som ni kanske ser). MAC Club, Kicks Baked eye colour Sunset Boulevard och skuggan som jag använt i globlinjen heter Creme brule och kommer från Makeup geek.
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype