Världens största klump i magen

Usch jag har haft en fruktansvärd kväll... jag känner gråten bränna bakom ögonlocken hela tiden och jag känner mig som världens sämsta mamma..
Jag tappade Alfons i trappen!!! förstår ni skräcken,chocken och hjärtattacken!? och vi ska inte tala om det dåliga samvetet även om det var en olycka så känns det så fruktansvärt hemskt..
Jag skulle gå upp för trappen och när jag kliver på första trappsteget kommer Nicki och går mitt framför mig!? varpå jag trampar på henne och snubblar, rakt fram och tappar Alfons som landar på ett trappsteg! Tur i oturen så faller han inte så högt och inte på någon kant utan på själva trappsteget, han slog dock i huvudet och började såklart gråta jätte mycket:( jag plockar genast upp honom och hunden får den största utskällning hon någonsin fått i hela sitt liv.. hon ligger fortfarande kvar i hallen och skäms.
Efter att den största chocken lagt sig och jag ammat Alfons så var han precis som vanligt skrattar och pratar på, inte ett märke eller ens en bula syns till men i mamma hjärtat sitter tusen knivar och en miljon TÄNK OM tankar..
TÄNK OM jag ramlat på väg ner och inte upp?!
TÄNK OM han ramlade med nacken mot kanten av ett trappsteg och bröt nacken
TÄNK OM jag ramlade PÅ honom med hela min tyngd
.....ja ni fattar. det bara eskalerar.
 
Barn tål mer än man tror och han kommer garanterat att göra sig illa fler gånger i sitt liv men det gör det ju inte bättre för det.. den där känslan av att man är värdelös kommer gnaga ett bra tag till :(. Vi får se om jag vågar sova något i natt, jag vakar över honom som en hök just i detta nu!
 
Mitt älskade älskade barn! Jag vill inte ens tänka på hur livet skulle vara om jag förlorade dig.. :S

Tulpaner

 
En färgglad tulpanbukett kan liva upp vilket tråkigt rum som helst! Dessa i orange/gult pryder just nu vårt sovrum. Vasen den kommer från Hemtex och finns i två olika storlekar, den vi har är den mindre varianten av dem.
 

 
 
 

IKEA

Nu har vi precis kommit hem från vår lilla tur till IKEA. Jag fick som jag "ville" och en ny tvmöbel är nu inhandlad. Det tog oss ett bra tag att  "plocka ihop" den då man måste göra plocklistan själv i deras datasystem. BESTÅserien finns ju i flera olika varianter och kombinationer, det går att bygga ihop en helt egen unik möbel om man vill så därför gör man "plocklistan" själv.
Vi valde  dock en möbelkombination som redan finns för enkelhetens skull, jag visar er när den står på plats och är ihop monterad.
 
Det tog oss en bra stund att lista ut hur vi skulle få ihop den där plocklistan då det  inte var helt självklart haha.
 
Vi passade på att äta lunch på IKEAs resturang.
 
 Björn rände runt bland hyllorna för att få ihop alla delar på plocklistan medan jag mest bara pratade med en nyvaken Alfons.
 
 Dagens makeup, it´s all about that highlighter!
 
 Dagens outfit. Jag älskar min fina knytkofta från Chiara forthi, favvomärket för tillfället,då det har bra kvalite,pris och passform. Ni hittar den HÄR och jag har min i storlek small.
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype