Det bästa redskapet i vår besticklåda..

..är helt klart den här potatisskalaren. Det är en sån där gammal en som har hängt med länge och den är SÅ himla BRA?!! Vi har flera stycken men denna är helt klart bäst. Den är superlätt att skala med och skalar rätt mycket på en gång så man slipper stå och tokskala rotfrukterna för att få bort det grövsta laget.
Björn var på väg att slänga den för att han tyckte att den skalade för mycket och jag höll på att gå i taket.
SLÄNGA DEN!! ÄR DU GALEN!! skrek jag rakt ut.. de går ju inte ens att få tag på längre.. eller jo kanske på loppis.
 

Godmorgon onsdag!

Godmorgon fina ni!!
 
Idag skiner solen i Sundsvall, Alfons är både matad och bytt på och han sitter just nu och leker på golvet, pappa Björn sover och jag passar på att läsa min mail och fixa med lite praktiska saker. Eller "praktiska" jag kikar runt på webshoppar och shoppar bland annat lite mer kläder och skor till Alfons. Att shoppa barnkläder har blivit min nya last!
Jag har nog aldrig fått så många bonuscheckar från H&M som jag har fått det senaste året haha.
 
Vad händer annars då?
När Björn vaknar tänkte jag att vi skulle ta oss till återvinningen och slänga massor av kartonger och glasflaskor som bara står och skräpar på vår bro för tillfället.
Jag tänkte dessutom att vi skulle svänga förbi djuraffären och köpa nytt shampo till Nicki och sen tänkte jag försöka hinna trimma henne innan Björn börjar jobbet, vi får se hur det går med det;).
 
Alfons är förövrigt en riktig liten rackarunge och han skrattar när vi "skäller" på honom. Jag har så otroligt SVÅRT att hålla mig för skratt dessutom så jag börjar bli lite orolig att han kanske blir jätte olydig om detta fortsätter:S
HJÄLP!! hur gör man!? brukar sånt där släppa?
 
 

Snygga nyheter på nelly.com

1.HÄR 2.HÄR 3.HÄR 4.HÄR 5.HÄR
 
Här kommer lite shoppingtips från mig till dig;) Jag har redan beställt de två ribbade uringade tröjorna(nr 1 & 3) då jag har dem i vit,svart och beige och är ett stort fan av just den modellen. De kommer bli så fina att bära nu till hösten och de är dessutom rätt varma så det blir perfekt!. 
En färg som verkligen börjat synas på webshopparna är färgen på topp nr 3, jag vet inte riktigt vad man ska kalla den för? mörkt laxrosa? 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype