Mjukisdjur

 
Här/Här/Här
 
Många mammor har tipsat om dessa gosedjur som snabbt blivit en favorit hos deras barn och jag känner att jag hemskt gärna skulle vilja ha en till vår lilleman. Ett snuttedjur som han kan sova med och som alltid finns med honom<3.
Frågan är bara vilken? Jag gillar verkligen lejonet men jag tror grisen eller grävlingen är bättre om man skulle behöva tvätta dem tex.
Björn får ta beslutetet för jag kan verkligen inte bestämma mig! haha

Dagens middag

Svampfyllda rullader med ungstekt potatis och gräddsås.

När det börjar gå för långt

Björn streamar Dreamhack Counter-Strike GO när han lagar mat...och när han knyter mina skor inför promenad med Nicki.
 
Björn är inne i en CS period och spelar det konstant, känns det som. Nu har han till och med börjat kolla på världsturneringar med kommentatorer och som ni ser  tittar han på det överallt, vart han än befinner sig. Matlagning,toabesök, mys i soffan.. jag tror till och med han kollar på det i sömnen;)
Haha nä riktigt så illa är det väl inte men det roliga är att han inte ens märker att jag tar smygbilder på honom.
 
Hej och välkommen! Mitt namn är Elin Kungsman, jag driver en familjekanal på youtube,är mamma till två små pojkar,Alfons 9/11-2015 & Malve 10/5-2017 . Jag är uppvuxen i Västerås men bor sen flera år tillbaka i Sundsvall. I min blogg delar jag med mig av min vardag,shopping,inredning och givetvis mitt familjeliv. Min sambo heter Björn och vår hund, en cockerspaniel tik, hon heter Nicki.

HannaVic logotype